Category Archives: mp3

  1. View credits, reviews, tracks and shop for the CD release of Love Is Gone (Remixes) on Discogs/5(25).
  2. "Love Is Gone" është një këngë e muzikës house e cila performohet nga DJ francez David Guetta dhe këngëtari amerikan Chris Willis. Kjo është kënga e dytë prej albumit të tretë të David Guetta, Pop Life.Kënga u lëshua në Francë në 18 qershor, dhe në Britani të Madhe më 14 dhjetor, Formati: CD single, digital download, vinyl.
  3. Love Is Gone (Fuzzy Hair Remix) by David Guetta, Chris Willis on Beatport Download Now on Beatport. Download Now on Beatport. Download Now on Beatport.
  4. Love is Gone é uma canção do DJ francês David Guetta em parceria do americano Chris Willis. É o primeiro single do álbum Pop Life, lançado na França em 18 de junho de e no Reino Unido em 13 de agosto de A canção atingiu o # 9 no UK Singles Chart, tornando-se seu segundo hit Top A canção também recebeu o airplay na rádio crossover top 40 nos EUA, levando-o a Formato(s): CD single, download digital.
  5. "Love Is Gone" is a song by French house DJ David Guetta and American singer Chris Willis. It is the second single from Guetta's third studio album, Pop Life. The single was released in France on June and in the UK on August Genre: Electro house.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *